Αν και έχουν περάσει αρκετές ώρες από το ματς με τον ΠΑΟΚ, στην ΑΕΛ δεν αφήνουν τίποτα κάτω και το βράδυ της Δευτέρας (2/10) οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν ότι θα καταθέσουν καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και εναντίον του Μαουρίτσιο.
Σύμφωνα με τους Θεσσαλούς, αυτό θα γίνει εξαιτίας αγκωνιάς του Βραζιλιάνου χαφ στον Κρίζμαν, που είχε ως συνέπεια να σπάσει η μύτη του Κροάτη επιθετικού και ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Την απόλυτη διακωμώδηση των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη και των διαμαρτυριών του για τη διαιτησία του Κατσικογιάννη αποτέλεσε η έκθεση ενός εκ των εντιμοτέρων διαιτητών που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο, του κ. Σπυρόπουλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας, παρατηρητού διαιτησίας στον αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέπεμψε τον διαιτητή του αγώνα Κατσικογιάννη, όχι γιατί αδίκησε τον ΠΑΟΚ, όπως ισχυρίστηκε ο Σαββίδης, αλλά γιατί δεν απέβαλε από το 34ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μαουρίτσιο (αριθμός 8), ο οποίος με εγκληματική αγκωνιά έσπασε την μύτη του Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος έπαιξε 60 λεπτά με σπασμένη μύτη και σήμερα υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση, εξαιτίας της οποίας θα απέχει τουλάχιστον 15 ημέρες από αγώνες.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των καταγγελιών εις βάρος πατέρα Σαββίδη, υιού Σαββίδη και Ελ Καντουρί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τους δύο πρώτους και στον Αθλητικό εισαγγελέα για τον Ελ Καντουρί, θα καταθέσει καταγγελία και εις βάρος του Μαουρίτσιο χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικά στοιχεία το βίντεο του αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας».

a-sports.gr