Η Λάρισα BC βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγική της συμφωνία με την εταιρία «Farma Chem»που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και να την καλωσορίσει στην «οικογένεια» των χορηγών της ομάδας.

Oπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "η FARMA-CHEM SA είναι μια δυναμική ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 1987. Είναι εξειδικευμένη στη παρασκευή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία ευρείας γκάμας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Η FARMA–CHEM SA. είναι ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι εξειδικευμένη στη παρασκευή, συσκευασία και τυποποίηση ευρείας γκάμας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, λιπασμάτων και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Η FARMA–CHEM SA είναι η μετεξέλιξη της ΣΙΜ, επιχείρησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων που είχε ιδρύσει το 1955, με ατομική μορφή, ο Ιωάννης Μυλωνάς.

Η μακροχρόνια εμπειρία στο Ελλαδικό χώρο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για όλες τις καλλιέργειες, καθώς και για την δημόσια υγεία.

Στα προϊόντα της FARMA–CHEM SA περιλαμβάνονται εντομοκτόνα, ακαρεοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, απολυμαντικά σπόρων, απολυμαντικά εδάφους, φυτορυθμιστικές ουσίες, διαβρέκτες, σαλιγκαροκτόνα, εδαφοβελτιωτικά, εφόδια κηποτεχνίας, είδη PET, υδατοδιαλυτά λιπάσματα, βιοτεχνολογικά σκευάσματα, ιχνοστοιχεία – αμινοξέα, προϊόντα δημόσιας υγείας, ρυθμιστές ανάπτυξης – προνυμφοκτόνα, τρωκτικοκτόνα, απωθητικά – οικολογικά, δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας, κολλητικές παγίδες ελέγχου ποντικών, παγίδες ελέγχου εντόμων, και άλλα σκευάσματα ερασιτεχνικής χρήσης."