Αξιόλογη εμφάνιση έκανε η ομάδα της Θεσσαλίας  που συμμετείχε στον τελικό αγώνα του RUNGREECE3 χιλ. 2017, που έγινε στην Αθήνα στις 12 Νοεμβρίου 2017, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας.
Η Ομάδα της Θεσσαλίας αποτελούμενη  από 10 άνδρες και 10 γυναίκες που είχαν προκριθεί  στα 5 χιλ. στο RUNGREECEπου έγινε στη Λάρισα στις 26 Μαρτίου 2017 , αγωνίσθηκαν με τις υπόλοιπες ομάδες   των  επτά  {7}   συνολικά RUNGREECE για το 2017.
Στην ομάδα συμμετείχαν οι ΑΝΔΡΕΣ : Καλοτραπέζης Χαράλαμπος , ο οποίος ήταν και ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους  εβδομήντα  άνδρες που συμμετείχαν , Συμεωνίδης Στράτος, Γρανίτσας Χαρίλαος ,Περήφανος Παναγιώτης, Φλώρος Γιώργος ,Παπαλεξίου Αλέξανδρος,Τσουρέλης Ζήσης,Γκανάτσιος Νικόλαος, Μάντζιαρης Χρήστος και Ηλιάδης Πασχάλης.
Και οι Γυναίκες :Καμπίσου Μαρία, Βαίου Καλλιόπη, Νταφοπούλου Χαρούλα,  Κοτίτσα Ντίνα, Βασδέκη Ιωάννα, Κακαρδάκη Καλλιόπη, Ανυφαντή Θεοδώρα , Τσαγκούλη Φανή , Αβδουλά Βασιλική και Καντζουράκη Χριστίνα η μικρότερη σε ηλικία από τις 70 συνολικά γυναίκες που συμμετείχαν η οποία κατέκτησε και την Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών 
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας  συγχαίρει και ευχαριστεί  όλους τους συμμετέχοντες με την ομάδα του RUN GREECE αλλά και όλους τους Θεσσαλούς που συμμετείχαν στον 35οαυθεντικό  Μαραθώνιο δρόμο και στους αγώνες των 5000 μ και 10000μ.,τους εύχεται να είναι υγιείς  και τους περιμένει να συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες  που θα διοργανώσει  την επόμενη χρονιά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Η παρουσία και η φωτογράφηση  της ομάδας  Θεσσαλίας  , παρουσία μελών του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ και εκπροσώπων  του χορηγού  ERGO  το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο  President.
Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν από τα μέλη της αποστολής την κ. Ιωάννα Βασδέκη και τον κ. Αλμπαντάκη Κων/νο