Ο Απόλλων Λάρισας, πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας 1-2 του Εργοτέλη και θα συνεχίσει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Νίκησε με 2-1 τα Τρίκαλα η Παναχαϊκή.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για την ομάδα της Λάρισας, ο Τασιουλής στο 5' μετά από ατομική προσπάθεια. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης ανέβηκε και πίεσε αναζητώντας την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα, μιας και όλες οι προσπάθειές του σταματούσαν στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Λάρισας έφτασε κοντά στο 0-2, όταν ο Τασιουλής στο 56' πλάσαρε, αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε. Τελικά το 0-2 ήρθε στο 68' όταν ο Τασιουλής γύρισε στον Λουκάο κι αυτός πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τον Εργοτέλη ήταν άμεση, καθώς στο 72' ο Έφορντ μείωσε κι έβαλε και πάλι τον Εργοτέλη στο παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι, θα μπορύσαν να είχαν ισοφαρίσει καθώς έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Αρχικά στο 78' ο Μπουρσέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 91' Κατσούρι σούταρε έξω από την περιοχή με τον Μαντζάρη να σώζει, την μπάλα να φτάνει στον Ιατρούδη ο οποίος με πλασέ από την μικρή περιοχή κατάφερε να αστοχήσει και το 1-2 να μείνει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65' Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46' Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (80' Κατσούρρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας (65' Καμπέρης), Καρατάσιος, Μαρκολίνο (89' Κοντοθανάσης), Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Πολέτο (81' Αγιώτης), Λουκάο.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr