Δεδομένη είναι η πρόθεση της Λάρισας να κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, όπως έχει σημειώσει σε παλιότερες τοποθετήσεις του ο Αλέξης Κούγιας. Μπορεί ο Σωκράτης Διούδης να είναι στην κορυφή της λίστας και να αποτελεί την «καψούρα» των ανθρώπων της, παρά τις δυσκολίες της περίπτωσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξετάζονται κι άλλοι τερματοφύλακες. Ενας εξ αυτών είναι και ο Σέρβος Νταμίρ Κάχριμαν.
Ο 32χρονος τερματοφύλακας ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα, ενώ στη Σερβία έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους, με τελευταίο το Πρωτάθλημα του Ερυθρού Αστέρα τη σεζόν 2015/16. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 17 αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων στα προκριματικά του Champions League και του Europa League. Παράλληλα, μετράει οκτώ συμμετοχές με την εθνική Σερβίας. Πριν τον Ερυθρό Αστέρα, βρέθηκε στην Ουκρανία για την Ταβρίγια, ενώ έχει περάσει και από τις Ζέμουν (Σερβία), Βοϊβοντίνα (Σερβία), Κόνιασπορ (Τουρκία) και Ραντ (Σερβία).
Από κει και πέρα, ο Αντρέ Πάους δηλώνει ικανοποιημένος από τις τρεις μεταγραφικές κινήσεις της Λάρισας (Λεοζίνιο, Γουάλας και Αγροδήμος), αλλά και από την εξαιρετική συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια, με τον οποίο και θα συναντηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε να δρομολογήσουν τις επόμενες εξελίξεις στον σύλλογο. Οπως αποφασίστηκε ήδη, πάντως, η προετοιμασία της Λάρισας θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου με τους ποδοσφαιριστές να υποβάλλονται σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

metrosport.gr