Το καλοκαίρι έχει πολλαπλή σημασία για τους Έλληνες. Για ορισμένους σημαίνει ατελείωτο κολύμπι στη θάλασσα και «λιώσιμο» κάτω από τον καυτό ήλιο στην πλησιέστερη παραλία. Για άλλους σημαίνει εξόρμηση στα βουνά, όπου στο πράσινο των ορεινών χωριών και στην ησυχία της φύσης ανακαλύπτουν ένα νέο επίπεδο ξεκούρασης. Επίσης, το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια, οπότε μη σου ξενίζει που γράφουμε αυτό το άρθρο τέλη Αυγούστου!

Όπως και να ορίζει ο καθένας, όμως, το καλοκαίρι, όλοι συμφωνούν στο ίδιο πράγμα: δεν έχει αξία χωρίς να μοιράζεσαι την καλοπέραση σου με την οικογένεια και τους φίλους.

Ακόμα και αν είσαι μακριά τους, το μόνο που χρειάζεται για να τους έχεις δίπλα σου είναι ένα smartphone: γι’ αυτό η Huawei δημιούργησε τη νέα σειρά Y 2018 με τέσσερα ολοκαίνουρια smartphone που με τα χαρακτηριστικά τους σε κρατούν πάντα σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες των καλοκαιρινών, και όχι μόνο, διακοπών. Και αν οι διακοπές πέρασαν, μη σκας. Τα Huawei Y Series 2018, θα αποτελέσουν το αγαπημένο σου gadget και για τον υπόλοιπο χρόνο. 

Λειτουργία Τεχνολογία FaceUnlock

Όλοι αγαπάμε την παραλία, αλλά όλοι μισούμε επίσης τα γεμάτα θαλασσινό νερό και άμμο χέρια που μετά από μία απολαυστική βουτιά στη χλιαρή θάλασσα του Σεπτεμβρίου, δεν μας αφήνουν να ξεκλειδώσουμε το smartphone και να δούμε τι χάσαμε στα social media. 

Τα νέα μοντέλα της Huawei Y Series 2018 λύνουν αυτό το πρόβλημα με την Τεχνολογία Λειτουργία FaceUnlock! Χάρη σε αυτή το μόνο που χρειάζεται για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου είναι το πρόσωπό σου, αφού η οθόνη αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά του. Έτσι βλέπεις το βίντεο που σου έστειλαν στο Messenger μόλις βγήκες από τη θάλασσα ή έβαλες αντηλιακό συνεχίζοντας αμέριμνα την ηλιοθεραπεία σου.

Οθόνη FullView

Ωραία η θάλασσα, το φαγητό της ταβέρνας και οι βόλτες στο βουνό, αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που θέλεις να «χαζέψεις» στο YouTube ή να δεις μία αγαπημένη σειρά ή ταινία. Ξέχνα την μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης που σε περιμένει στο σπίτι σου στην πόλη: τα smartphone της Huawei Y Series 2018 είναι δίπλα σου με τις επαναστατικές FullView οθόνες, τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένες με HD+ και με μέγεθος που... μετράει, αφού το Huawei Y7 Prime 2018 έχει οθόνη μεγέθους 5,99 ιντσών, τα Huawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018 5,7 και το Huawei Y5 2018 5,45. 

Κάμερα

Όλοι μας συνδέουμε τις διακοπές με αναμνήσεις και ο ταχύτερος τρόπος να δημιουργήσεις αναμνήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μέσω μίας κάμερας. Με τα μοντέλα της σειράς Υ 2018 της Huawei δεν θα «χορτάσεις» να βγάζεις φωτογραφίες και βίντεο. Ειδικά το Huawei Y7 Prime 2018 που φτιάχτηκε με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απαθανατίσεις την ομορφιά του καλοκαιριού.

Ήχος - HUAWEI Histen

Τι γίνεται όμως με εκείνο το τραγούδι που έχει γίνει viral και δεν κουράζεσαι να το ακούς όλη μέρα; Μπορείς να το απολαύσεις σαν να είσαι σε συναυλία με τα Ηuawei Y6 2018 & Huawei Y6 Prime 2018 που παράγουν 87 dB στη μέγιστη ένταση, προσφέροντας έτσι 78% περισσότερο ήχο και διατηρώντας τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά ηχείων. Αυτό χάρη στην τεχνολογία HUAWEI Histen η οποία προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών. 

Μπαταρία με Power Saving 6.0

Και αν φοβάσαι ότι θα μείνεις από μπαταρία στη μέση του ταξιδιού ή –ακόμα χειρότερα- στην παραλία, μπορείς να ηρεμήσει κρατώντας στο χέρι σου ένα από τα μοντέλα της σειράς Υ 2018 της Huawei, καθώς όλα καταπολεμούν τη «μάστιγα» της χαμηλής μπαταρίας με την τεχνολογία Power Saving 6.0. Με μπαταρίες χωρητικότητας 3020mAh ξέχνα τον φόβο της χαμηλής μπαταρίας και απόλαυσε τις διακοπές σου με έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο*. 

Γίνε κι εσύ ένας από τους Y-ers (γουάϊερς), την κοινότητα που απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες χρήσης των smartphones της Huawei Y 2018 Series και κράτα ότι έζησες το καλοκαίρι προγραμματίζοντας παράλληλα τη νέα σεζόν!

*Τυπική τιμή. Τα δεδομένα κατανάλωσης ισχύος υπολογίζονται βάσει των τεστ του Εργαστηρίου της HUAWEI. Οι πραγματικοί χρόνοι χρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν βάσει της χρήσης και των περιβαλλοντικών παραγόντων.