Επίσκεψη στο νέο αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης & Δια βίου Μάθησης, κ. Νικόλαο Λιούπα, με αφορμή της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Γιώργο Νικολάου.
Ζητήθηκε από τον κ. αντιπεριφερειάρχη η εκ μέρους του ανάληψη πρωτοβουλιών όπου αυτό θεωρείται απαραίτητο για την επίλυση προβλημάτων, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Τεμπών, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Η συζήτηση ήταν εξαιρετική, εποικοδομητική και σαφέστατα κινήθηκε και από τις δύο πλευρές στην κατεύθυνση ουσιαστικής προσέγγισης θεμάτων που αφορούν το δήμο Τεμπών.
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Λιούπας, τόνισε ότι οι ανάγκες είναι πάρα πολύ μεγάλες σε κάθε γωνιά του τόπου μας αλλά οι πόροι περιορισμένοι. Γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μας να κινηθούμε με ταχύτητα και σοβαρότητα, σε πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο και ωφελιμότερο αποτέλεσμα για τους πολίτες.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Μανώλης ήταν στενός συνεργάτης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου) του αείμνηστου δημάρχου Μακρυχωρίου Ζήση Λιούπα, πατέρα του σημερινού αντιπεριφερειάρχη.