Η εταιρεία Γυψομετάλ προσφέρει εδώ και χρόνια δομικά υλικά, υλικά θερμομόνωσης, αλουμίνια, μονωτικά και πολλά άλλα προϊόντα που στηρίζουν και οικοδομούν τοίχους και ολόκληρα σπίτια.

Λίγα από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην συλλογή της εταιρείας, είναι:

Kόλλες πλακιδίων για κατασκευές

Οι κόλλες πλακιδίων είναι κατάλληλες για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Μονώνουν και στερεώνουν υλικά και έχουν τεράστια αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και σε κάθε μεταβολή της θερμοκρασίας.

Μεταλλικά προφίλ συνδυαστικά με γυψοσανίδα

Τα μεταλλικά προφίλ τοποθετούνται σε χωρίσματα γυψοσανίδας και επενδύσεις, πολύ εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα διαθέσιμα πάχη από διάσημα brands όπως η Knauf. Διατίθενται και με εγκοπές.

Στόρια για παράθυρα

Τα στόρια τοποθετούνται στο πλαίσιο του παραθύρου και προσδίδουν έναν εναλλακτικό τρόπο σκίασης για παράθυρα. Κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να τα βρείτε σε συγκεκριμένες διαστάσεις και αποχρώσεις.

Η εταιρεία Γυψομετάλ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δόμησης που συνοπτικά περιλαμβάνουν γυψοσανίδες, εξαρτήματα, υλικά στεγάνωσης, πλάκες οροφών, κόλλες, μονωτικά, υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης, γύψινα σποτ, ηλεκτρικά εργαλεία, τσιμεντένιες κορνίζες.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μέσα από το τηλέφωνο 210 28 41 339 για να κάνετε τις παραγγελίες σας ή να συζητήσετε με το ειδικό προσωπικό ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Πατήστε Γυψομετάλ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης με όλα τα προϊόντα ώστε να έχετε πλήρη άποψη για την ποικιλία.