Τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν το γυναικείο outfit, το χρωματίζουν, το γεμίζουν, το κάνουν πιο formal και γενικά το μεταμορφώνουν.

Εκτός λοιπόν από ένα καινούργιο ρούχο, μερικές φορές επιβάλλεται και ένα καινούργιο αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να είναι ένα απλό φουλάρι, μία τσάντα ή ένα κολιέ για να συνοδεύσει την μπλούζα, το φόρεμα και εν γένει το look σας.

Μερικά αξεσουάρ – κλειδιά που σας προτείνουμε να εντάξετε φέτος στην shopping list σας είναι:

Κολιέ μακρύ με κύκλους

Ο κύκλος είναι ένα σχήμα αρκετά συνηθισμένο σε κολιέ και αγαπημένο και κλασικό για όλες τις γυναίκες. Το κολιέ Norbello είναι ένα από τα πιο καθημερινά κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε με κάθε ντύσιμο, όλες τις ώρες της ημέρας.

Τσάντα ώμου oversized εμπριμέ

 

Υφασμάτινη τσάντα σε μπροκαρ ύφασμα βαμμένη με ειδική επεξεργασία. Τσάντες με μεγάλη χωρητικότητα για να μένετε έξω από το σπίτι όλη μέρα χωρίς πρόβλημα. Με φαρδύ χερούλι που αποτελεί προέκτασή της και στερεώνεται στον ώμο, χωρίς να πέφτει. Βρείτε την από εδώ και φορέστε την κάθε μέρα όπου κι αν πάτε. Με 30% έκπτωση!

Φουλάρι στην απόχρωση wasabi

Ακόμα κι αν φορέσετε ένα total black outfit, ένα εμπριμέ χρωματιστό φουλάρι θα κάνει τη διαφορά. Φορέστε τα φουλάρια ακόμα και το αμάνικο μπλουζάκι σας για να προσδώσετε επιπλέον σικ αποτέλεσμα τα πρωινά. Το φουλάρι Teano εκτός από την wasabi απόχρωση, μπορείτε να το βρείτε και το χρώμα του κίτρου από εδώ.

Περισσότερα αξεσουάρ, που ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά τους, στο Namastefashion.gr.