Το καθημερινό outfit για τους άνδρες δεν φαντάζει τόσο δύσκολη υπόθεση όσο είναι για τις γυναίκες. Ένας άνδρας μπορεί να είναι καλοντυμένος και φινετσάτος με ένα τζιν, ένα πουκάμισο και ένα καλό ρολόι, χωρίς να χρειάζεται extra αξεσουάρ για να συμπληρωθεί το look του.

Τα ανοιξιάτικα τζιν είναι ξεβαμμένα, σε ανοιχτό μπλε, ωστόσο δεν παύουν ποτέ να είναι στο προσκήνιο και οι dark αποχρώσεις, οι οποίες είναι διαχρονικές επιλέγονται σε πολλές περιστάσεις.

Ένας άνδρας οποιασδήποτε ηλικίας μπορεί να φορέσει τζιν και jean ή καρό ανδρικά πουκάμισα, έναν συνδυασμό που επιλέγεται ανελλιπώς και είναι από τους πιο εντυπωσιακούς, casual όσο πρέπει και προσεγμένος επίσης!

Επιλέγουμε μερικά outfit από την συλλογή των 3GUYS που μπορείτε να προμηθευτείτε online, σε πολύ οικονομικές τιμές από τις νέες συλλογές.

Ανδρικά τζιν

Μαύρο ή bluejean παντελόνι σας εκφράζει καλύτερα; Το καθένα έχει την γοητεία του και ταιριάζει με διαφορετικά στυλ.

Με το τζιν σας μπορείτε να συνδυάσετε φούτερ, t-shirt, αμάνικο μπουφάν, πουκάμισο, ζακέτα, μέχρι και casual σακάκι. Τα ανδρικά παντελόνια όπως αυτό θα γίνει το passepartout κομμάτι της ντουλάπας σας για πολύ καιρό, αφού σαν ύφασμα δεν φθείρεται και είναι διαχρονικό σε κάθε σεζόν. Βρείτε εύκολα το sizeσας από το μεγεθολόγιο και κάντε την παραγγελία σας με δωρεάν μεταφορικά. Στην μεγάλη ποικιλία 3GUYS μπορείτε να βρείτε και τζιν με πολλά σκισίματα και γυριστά ρεβέρ για πιο trendy εμφανίσεις.

Συνδυάστε το τζιν με ένα μονόχρωμο πουκάμισο

Αν δεν θέλετε και φέτος να αγοράσετε άλλο ένα καρό πουκάμισο, όπως πέρσι, επιλέξτε ένα μονόχρωμο στη απόχρωση που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει ανάλογα με τα χρώματά σας. Το Sanford που θα βρείτε εδώ μπορείτε να το βρείτε σε 5 μοναδικές αποχρώσεις.

Οι 3GUYS.gr κάθε σεζόν σας προτείνουν μοναδικά ανδρικά ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας. Για άνδρες με casual στυλ που θέλουν πάντα να πρωτοτυπούν! Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και βρείτε ό,τι ψάχνετε για να ολοκληρώσετε το look σας.