Το Σάββατο 22.06 και την Κυριακή 23.06, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’Ανοιχτά Ζυθοποιεία’’ που διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, η Ζυθοποιία Πηνειού θα υποδεχτεί τους φίλους της μπίρας για μια αξέχαστη περιήγηση στον κόσμο του ζύθου. Θα είναι ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις, γευσιγνωσία και μια μοναδική εμπειρία γύρω από τον κόσμο της μπίρας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα από τα αρχαιότερα ποτά στον κόσμο και την ιστορία του, να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου όπου θα ενημερωθούν για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μπίρας και φυσικά ναδοκιμάσουν φρέσκιες Lola Pilsner και Lola Belgian Ale κατευθείαν από τη δεξαμενή.

Στη συνέχεια σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα απολαύσουν τις 2 αγαπημένες μπίρες στο δικό τους ποτήρι Lola, συνοδεία fingerfood. Φεύγονταςθα τους περιμένει ένα goodiebag με αναμνηστικά δώρα Lola.

Τα ‘’Ανοιχτά Ζυθοποιεία’’ είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει καλύτερα το ζύθο και να μοιραστεί μαζί του μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από την μπίρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή στις ξεναγήσεις συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στο siteτης Ζυθοποιίας Πηνειού: https://www.pineiosbrewery.gr/anichta-zythopiia-2019/

Η είσοδος είναι δωρεάν.