Οι μοντέρνες κρεβατοκάμαρες της MarketStrom είναι αυτές που μπορούν να κάνουν την αλλαγή στον χώρο σας. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε λοιπόν σε ένα κρεβάτι ή ένα σετ κρεβατοκάμαρας σας έχουμε πολύ όμορφες προτάσεις και οικονομικές.

Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Marketstrom. Στην μεγάλη συλλογή θα βρείτε στρώματα ύπνου και κρεβάτια με στρώμα, τόσο υφασμάτινα και ντυμένα όσο ξύλινα ή μεταλλικά, σε όλες τις διαστάσεις και σε μία μεγάλη ποικιλία, ετοιμοπαράδοτα για να έρθουν στην πόρτα σας.

Αν ανακαινίζετε ή τώρα δημιουργείτε το υπνοδωμάτιό σας στο καινούργιο σας σπίτι, τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που θα βρείτε παρακάτω είναι μόνο ένα δείγμα από τα πολλά προϊόντα μας.

Ντυμένο κρεβάτι σετ με στρώμα κοκοφοίνικα

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%20%CE%9D%CE%BF643.jpg

Τολμήστε να βάλετε χρώμα στην κρεβατοκάμαρά σας και θα δείτε πως θα σας αρέσει το αποτέλεσμα. Το κυπαρισσί είναι ένα χρώμα αριστοκρατικό και γοητευτικό σε συνδυασμό με την γήινη απόχρωση του καφέ. Το υπέρδιπλο κρεβάτι με καπιτονέ ψηλό κεφαλάρι και στρώμα κοκοφοίνικα ανατομικό μπορείτε να το βρείτε άμεσα πατώντας εδώ. Για ευχάριστο, ποιοτικό και με ανατομικές προϋποθέσεις ύπνο, επιλέξτε το!

Σκέτο στρώμα Candia με ελατήρια

Ένας τύπος στρώματος ιδιαίτερα δημοφιλής χάρη στα ανεξάρτητά του ελατήρια με εγγύηση 7 χρόνων!

https://www.marketstrom.gr/images/stories/virtuemart/product/PRINCESS.jpg

Μέτριας προς μεγάλης σκληρότητας, με 3 στρώσεις Supportfoam,super άνετο με περιμετρική προστασία και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βρείτε το εδώ, από την Candia.

Ο ποιοτικός ύπνος μπορεί να σας γλυτώσει από κούραση, νευρικότητα και το σωστό στρώμα από πολλά σκελετικά προβλήματα, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια και η καθιστική ζωή είναι παρούσα στην καθημερινότητά σας. Σας δίνουμε την ευκαιρία μαζί με την ανακαίνιση δωματίου να βελτιώσετε και τον πολύτιμο ύπνο.

Περισσότερα κορυφαία προϊόντα στο marketstrom.gr.