To IEK«ΔΗΜΗΤΡΑ»στο πλαίσιο της δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας για την προώθηση της Γαλλικής γαστρονομίας Goût de France - GoodFrance», Mazichef χαρακτηρίστηκε ως «Ecolede Gastronomie» και προσκλήθηκε στη δεξίωση που δόθηκε από την Πρεσβεία την Δευτέρα 18/03/2019.
Αντιπροσωπεία του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» αποτελούμενη από τον Υπεύθυνο Σπουδών κ. Λευτέρη Μόσχη και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ chefΝίκο Γκονέλα, Κώστα Βράκα και Χάρη Παπαλίτσα, παραβρέθηκε στη δεξίωση για το Goût de France, ψήφισε για το καλύτερο Ελληνικό εκλέρ,ενώ είχε εκτεταμένη συνομιλία τόσο με το Γάλλο Πρέσβη και τον chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean-Marie Hoffmann όσο και με τον διάσημο Γάλλο chef Arnaud Bignon, τον chef pâtissier Δημήτρη Χρονόπουλο (κριτή στο Bake Off Greece) αλλά και την γνωστή Ελληνίδα chef decuisine Ντίνα Νικολάου οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 18:00 που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» (EcoledeTourisme / Gastronomie) του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» στη Λάρισα, θα παρευρεθούνως εκπρόσωποι των γαστρονομικών δράσεων της Γαλλικής Πρεσβείας.

Η «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ» (EcoledeTourisme / Gastronomie) του ΙΕΚ «ΔΗΜΗΤΡΑ» παρέχει υψηλού επιπέδου σπουδές από καταξιωμένους εκπαιδευτές σε πραγματικές συνθήκες εργασίας καθώς διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια εστίασης (Μαγειρικής / Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής) και ένα πλήρως «προσομοιωμένο» περιβάλλον ξενοδοχείου (με εργαστήρια υποδοχής / reception, και οροφοκομίας). Τα παραπάνω εξασφαλίζουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους αποφοίτους της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του IEK«ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους βοηθούν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες θέσεις εργασίες σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και κορυφαίες επισιτιστικές επιχειρήσεις.