Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φαρσάλων για την ολοκλήρωση των φετινών παρεμβάσεων τόσο για την αγροτική οδοποιία της επαρχίας, αλλά και για την πυροπροστασία ενόψει της θερινής περιόδου.

Τα μηχανήματα του δήμου βρέθηκαν και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες προκειμένου να συνδράμουν στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και να παρέχουν ευκολότερη πρόσβαση σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

Επιπρόσθετα, όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκατζόγιας «προχωρήσαμε στην υλοποίηση του συνόλου του σχεδίου πυροπροστασίας στο αλσύλλιο των Φαρσάλων  με αντιπυρικές ζώνες και με συντήρηση των υποδομών και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού πυρόσβεσης, ενώ λαμβάνοντας υπόψη και τον σχεδιασμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την οποία πρόσφατα είχαμε σύσκεψη, προχωρήσαμε σε διάνοιξη και βελτίωση της οδοποιίας στο ορεινό δίκτυο, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να είναι απρόσκοπτη η πρόσβαση».

Ο κ. Γκατζόγιας τόνισε τέλος ότι «σε ότι αφορά την αγροτική οδοποιία προχωρήσαμε σε εκτεταμένες βελτιώσεις πολλών χιλιομέτρων, αλλά επειδή πρόκειται για μία δυναμική διαδικασία, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της επαρχίας Φαρσάλων».