Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα στο AEL FC ARENA (21/09/24, 15:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος SL2.

Οι 20 παίκτες που επίλεξε ο Aλέκος Βοσνιάδης είναι οι: Σουλούκος, Perntreou, Ηλιάδης, Βαφέας, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Τριμμάτης, Kossonou, Johansson, Γιαξής, Barrientos, Παπαγεωργίου Κ., Stina, Acosta, Κρητικός, Μούργος, Πασάς, Μωραΐτης και Fatai.

Oλοκληρώθηκε ο καθαρισμός των κερκίδων 

Με τον χρόνο να κυλά αντίστροφα για την αυριανή πρεμιέρα της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των εγκαταστάσεων του AELFC Arena, τόσο στις κερκίδες όσο και στις τουαλέτες του γηπέδου.

Σεβόμενη τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας για την παροχή υπηρεσιών επιπέδου, η ΠΑΕ στοχεύει στην καλύτερη δυνατή φιλοξενία των φιλάθλων, ως ελάχιστο τίμημα ανταπόδοσης της συμπαράστασής τους.

Επειδή η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός και επειδή ζούμε στην εποχή των αποδείξεων και των ψηφιακών δεδομένων, η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει άλλο τρόπο για να υπεραμυνθεί της σοβαρής δουλειάς που γίνεται σε επίπεδο καθαριότητας και επιμέλειας του Arena, παρά να αναρτήσει ένα μικρό δείγμα αυτής της δουλειάς, όπως άλλωστε προσφάτως έχει δεσμευτεί.

Παρότι υπάρχουν τόσο στο ίδιο το γήπεδο όσο και στην περιοχή του Μεζούρλου σοβαρά προβλήματα προς επίλυση με ευθύνη άλλων αρμοδίων, η ΠΑΕ ΑΕΛ ξεπερνά συνεχώς προβλήματα και συνεχίζει με σκληρή προσπάθεια.

Προσπαθούμε με συνέπεια και σοβαρότητα να τιμήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε καθημερινά με το φίλαθλο κοινό της μεγάλης ΑΕΛ.

Με απλά λόγια: είμαστε έτοιμοι και σας περιμένουμε.

Eπέκταση του χρόνου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συναισθανόμενη την πρόθεση πολλών ακόμη φιλάθλων της, να κατοχυρώσουν ένα από τα φετινά εισιτήρια διαρκείας 2024-2025 με το κίνητρο διατήρησης της τιμής τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την επέκταση του χρόνου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, την παραμονή δηλαδή του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΟΤ Ηρακλή.

Αυτή θα είναι ουσιαστικά και τυπικά η τελευταία ημέρα πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας.

Καλούμε τις φίλες και τους φίλους της ΑΕΛ να σπεύσουν άμεσα και να αγοράσουν τα φετινά διαρκείας τους, εκμεταλλευόμενοι τα κίνητρα που αφορούν πρωτίστως στην παρακολούθηση όλων των αγώνων του Πρωταθλήματος της SL2 και του Κυπέλλου Ελλάδος, σε συνδυασμό με το σημαντικό κίνητρο για τη διακράτηση της τιμής του εισιτηρίου και την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2025-2026.