Στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ πραγματοποιήθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις  του σχολικού έτους 2017-2018 στις σχολές  Πιάνου & Ανώτερων Θεωρητικών.
Παράλληλα με  την επιτυχημένη  κεντρική  εκδήλωση  των συνόλων της Σχολής έκλεισε κατά τον καλύτερο τρόπο (δημιουργικά και παραγωγικά) η σχολική χρονιά.
Ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών τους και αφού εκκρίθηκαν ικανοί, έλαβαν τίτλους οι παρακάτω σπουδαστές:
    Δέσποινα Ζαπίτη του Αθανασίου, Πτυχίο Πιάνου με βαθμό  Άριστα παμψηφεί, στην  τάξη  της καθηγήτριας  Ασπασίας Αγοραστού.
    Βασιλική Παυλοπούλου του Λεωνίδα,  Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Λίαν Καλώς
    Αλέξανδρος Τούσιας του Γεωργίου,   Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα
    Καλλιόπη Τσιρούλη του  Χριστοφόρου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Λίαν Καλώς στην τάξη της καθηγήτριας  Ζωής Τόλιου.
    Ειρήνη Τσιλούλη του Χρήστου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό Άριστα 
    Αγγελική Σταμάτη του Μιχαήλ, Πτυχίο Αντίστιξης με βαθμό Λίαν Καλώς στις τάξεις αντίστοιχα του καθηγητή Μανώλη Καμπούρη.
Τις εξεταστικές επιτροπές αποτελούσαν:
Στο πιάνο, ο διευθυντής κ. Γιώργος Κουλιόπουλος,  η  ειδική  καθηγήτρια   κα  Ασπασία  Αγοραστού  και  οι έγκριτοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ειδικότητας κ.κ. Αριάδνη Δημητρίου, καθηγήτρια πιάνου & ανώτερων θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας,  Καρκάλας Αλέξανδρος, καθηγητής πιάνου στο Ωδείο "Ρυθμός" Βόλου και συνθέτης, Αναστάσιος Χαρμάνης καθηγητής πιάνου στο Ωδείο "Ρυθμός" Βόλου επίσης.
Στα Ανώτερα Θεωρητικά, εκτός του διευθυντή κ. Γιώργου Κουλιόπουλου, οι ειδικοί καθηγητές κ.κ. Μανώλης Καμπούρης & Ζωή Τόλιου και οι εγνωσμένης αξίας κ.κ. Ιωάννης Γράμψας διευντής και καθηγητής ανώτερων θεωρητικών στο Σύγχρονο Ωδείο "Μυρτίνη" Λάρισας,  Αρσένης Κοντός, καθηγητής ανώτερων θεωρητικών, Δημήτρης Ντάλης, δ/ντής και καθηγητής ανώτερων θεωρητικών στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας - συνθέτης. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού δε ήταν ο καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Λάρισας κ. Κων/νος Ζαρκαδούλας. 
Η διοίκηση και η διεύθυνση της σχολής συνεχάρη και τους μαθητές τους που φοιτούν σ' όλα τα τμήματα της Μουσικής  Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ  (ατομικά όργανα, θεωρητικά, μαθητικές ορχήστρες & χορωδίες) του κεντρικού της Νίκαιας αλλά και του παραρτήματος Πλατυκάμπου, που πέτυχαν στις δύσκολες εξετάσεις για την εισαγωγή  τους στην Α' Γυμνασίου  των  δύο  Μουσικών Σχολείων  της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  Λάρισας  και  Βόλου.