ΑΕΛ και Πανσερραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στο Αλκαζάρ, για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα των Σερρών κράτησε το +11 από τους Θεσσαλούς και οδεύει προς την Super League 1.

Η Λάρισα απείλησε στο 3’, όταν ο Νικολιάς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ζέρης στην προσπάθειά του να διώξει, λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη στιγμή στο 28’, όταν ο Ογκμπόε έδωσε στον Τσιριγώτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού. Δύο λεπτά μετά, ο Ογκμπόε δεν έκανε καλό τελείωμα, από το γύρισμα του Πεντρόσο.

Η ομάδα των Σερρών έχασε καλή στιγμή στο 53’, όταν ο Κατσαντώνης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπαΐροβιτς, με τον τελευταίο να μην μπορεί να περάσει τον Σουλούκο, χάνοντας την ευκαιρία.

Ο Νίνο στο 75’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κατσίκα, με σουτ εκτός περιοχής. Η καλύτερη στιγμή του Πανσερραϊκού ήταν στο 86’, όταν το φάουλ του Κατσαντώνη, κόντραρε στο τείχος και με δυσκολία ο Σουλούκος κράτησε το μηδέν.

Η τελευταία στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 90+4', με τον Μαϊδανό να επιχειρεί το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56’ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77’ Μαυριάς), Ογκμπόε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56’ Νίνο).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41’ λ.τρ. Παπάζογλου), Ζέρης (46’ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71’ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71’ Κανίς), Μπαΐροβιτς (87’ Λυμπεράκης) , Κατσαντώνης.

liganews.gr