Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συνεχίζει σταθερά από το 2000, να προμηθεύειφυσικό αέριο σε περισσότερες από 8.000 επιχειρήσεις και 340.000 νοικοκυριά, εκ των οποίων πάνω από 270.000 είναι ατομικές αυτόνομες θερμάνσεις, έχοντας δημιουργήσειμε αμεσότητα, συνέπεια και συνέχεια,μια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Έτσι, η συντριπτική πλειοψηφία των συνδεδεμένων νοικοκυριών στο δίκτυο στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας απολαμβάνουν οικονομία, ανεξαρτησία και άνεση που τους προσφέρει το φυσικό αέριο για θέρμανση και ζεστό νερό.
Το μεγάλοαυτό ποσοστό ατομικών αυτόνομων συνδέσεων και γενικότερα η μεγάλη διείσδυση που έχει επιτευχθεί(56%στις περιοχές που σήμερα εξυπηρετεί), καθιστά την εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ως τον μεγαλύτερο πάροχο ενέργειας, σε αριθμό συνδέσεων, μετά την ΔΕΗ.
Με το σημαντικό αυτό πλεονέκτημα, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε επαφές για στρατηγικές συνεργασίες με αντίστοιχες εταιρείες-ηγέτες, τόσο στον ευρύτερο χώρο της ενέργειας αλλά και σε διαφορετικούς κλάδους, προκειμένου, πάντα με πελατοκεντρική προσέγγιση, να καλύπτει τις ανάγκες των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ έχει ολοκληρώσει το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της (προμήθεια και διανομή). Ήδη, από τον Ιανουάριο 2017,η εταιρεία λειτουργεί σε νέο κτίριο, με πλήρως ανακαινισμένα Γραφεία Εξυπηρέτησης Πελατών καιέχοντας εφαρμόσει επιτυχώς όλες τις πολύπλοκες διαδικασίες διαχωρισμού, επικεντρώνεται πλέον στην προετοιμασία της για την πανελλαδική της παρουσία, ενόψει της απελευθέρωσηςτης αγοράς φυσικού αερίου από τον Ιανουάριο 2018.
Το άνοιγμα της αγοράς φυσικού αερίου θα αλλάξει τα δεδομένα και θα αποβεί προς όφελος των τελικών καταναλωτών με ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές καθώςοι εταιρείες προμήθειας θα μπορούν να επιλέξουν τους προμηθευτές τους και να επιτυγχάνουν καλύτερες συμφωνίες ακόμα και σε περιόδους ενεργειακής κρίσης.
Η πρόσφατη ενεργειακή κρίση, είχε αποτέλεσμα μία σημαντική και απρόσμενη αύξηση στην τιμή του φυσικού αερίου για το Φεβρουάριο, η οποία μετακυλήθηκε στην εταιρεία από τη ΔΕΠΑ, εξαιτίας του αυξημένου κόστους των επιπλέον φορτίων LNG που αγοράστηκαν για την κάλυψη των αναγκών της χώρας, κυρίως λόγω της κατανάλωσης των ηλεκτροπαραγωγών. Παρά την πρόσκαιρη αύξηση της τιμής για το Φεβρουάριο όμως (μετά τη σημαντικά μειωμένη τιμή του Ιανουαρίου), η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ παραμένει η πιο αξιόπιστη και οικονομική επιλογή για τη θέρμανση αφού προσφέρει εξοικονόμηση μέχρι και 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης και 70% συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα για τη χρήση του ζεστού νερού και του μαγειρέματος.
Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ενημερώνει τους πελάτες της ότι σύντομα θα είναι έτοιμη να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες και στην αγοράτου ηλεκτρισμού, εκμεταλλευόμενη κυρίως την εμπειρία του μετόχου Εni-που έχει το 49% της εταιρείας και το management με το υπόλοιπο 51% να ανήκει στη ΔΕΠΑ-και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον ηλεκτρισμό εξυπηρετώντας περισσότερους από 9.000.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη.Έτσι, θα συνεχίζει να αγκαλιάζει τα ελληνικά νοικοκυριά και να στηρίζει τις επιχειρήσειςτης χώρας, με ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, που θα συνδυάζουν φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό, πάντα με την οικονομία και αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.