Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Χορού που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, το Σάββατο 23 Απριλίου από τις 21:30-23:30 στον προαύλιο χώρο στο Μύλο του Παππά, θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι, σε Afro Latin χορευτική εκδήλωση, με μοναδικούς DJs στην Ελλάδα σε αυτό το είδος μουσικής και live από τους CARACATOU (ομάδα κρουστών από το Βόλο). 

Η CARACATOU είναι μοναδική ομάδα κρουστών της Θεσσαλίας κι έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλές μεγάλες διοργανώσεις, όπως το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων, στο ΚΕΟΑΧ Ολύμπου, τελικός Enduro mediteraneo, εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κλπ. 

Ο DJ Estelio είναι ο Νο1 DJ στην Ελλάδα στη World music, Acid Jazz, Groove, Funk,Chill out and Soul. Έχει πάρει μέρος σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ. Θεωρείται ο κορυφαίος εθνικός DJ της latin μουσικής (salsa, merengue, bachata, kizomba, cha cha cha, latin jazz, reggaeton κ.ά.).

Ο DJ MÁS είναι ο no1 DJ στην Ελλάδα στη Kizomba και τους Αφρικανικούς Χορούς και βρίσκεται στο Top 5 στην Ελλάδα στη Salsa. 

O DJ Στέφανος Πάλλας είναι επικεφαλής DJ του μακροβιότερου Salsa party στην Ελλάδα (διάρκειας 12 χρόνων), μουσικός με συμμετοχές σε παραγωγές εντός και εκτός χώρας. Δημιουργός της πρώτης Salsa μπάντας στην Ελλάδα με έδρα τη Λάρισα, στην οποία συμμετέχουν και Λαρισαίοι μουσικοί (Combo DESPETO). 

Τέλος, στην εκδήλωση συμμετέχει η μεγαλύτερη σχολή κοινωνικών χορών στη Θεσσαλία (Independance Studio), πρωτοπόροι στην πανελλήνια latin σκηνή και παγκόσμιοι πρωταθλητές Kizomba 2015.