Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου η γιορτή λήξης και της γ΄περιόδου του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο υλοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο της “Λάρισας- Πόλη που Μαθαίνει”.

Μικροί κατασκηνωτές, γονείς, παιδαγωγοί, συνεργαζόμενοι φορείς, Δημοτική Αρχή συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου και παρακολούθησαν την κουκλοθεατρική-διαδραστική παράσταση με τίτλο “Ο Ήλιος, το Φεγγάρι και η μαγική κότα”.

Την παράσταση επίσης παρακολούθησαν και συμμετείχαν στο γενικότερο εορταστικό κλίμα και 40 παιδιά από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Κουτσόχερου μαζί με τους γονείς τους  καθώς και 35 παιδιά από το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.

Μικροί και μεγάλοι μέσα από τη διαδραστική παράσταση χόρεψαν, τραγούδησαν και αποχαιρέτισαν για φέτος την Κατασκήνωση, ένα πρόγραμμα που οι πολίτες της Λάρισας αγκάλιασαν θερμά, αφού φέτος στο πρόγραμμα συμμετείχαν 2.500 παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να   γνωρίσουν την ιστορία της πόλης και να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Χαρούμενα, όπως ξεκίνησε, έπεσε η αυλαία της “Κατασκήνωσης στην Πόλη”.

Καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους!!