Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα της χώρας θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της Λάρισας στο χώρο του Stage (Ήρας και Φιλίππου 8). Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα full electric set από όλη την 20χρονη και πλέον πορεία τους. Ο έμφυτος λυρισμός τους αναδεικνύεται ανάμεσα από τις καταιγιστικές ηλεκτρικές τους διαδρομές και τις διασκευές-έκπληξη. Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια παρέα που πορεύεται 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα!

Μαζί τους οι Λαρισαίοι "Εναλλάξ" (φωτό κάτω) που θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο << Εναλλάξ >>. Ο δίσκος περιλαμβάνει 7 τραγούδια και είναι δικής τους παραγωγής. Η μπάντα που αποτελείται απο τους : Λευτέρη Βουλγαράκη (φωνή- ακ.κιθάρα), Γιάννη Πανταζόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα), Κώστα Senia (μπάσο) και Άγγελο Ταχτιντή ( τύμπανα ) είναι ένα Ελληνόφωνο συγκρότημα με ροκ ύφος .

Την συναυλία θα ανοίξει το νεανικό πανκ συγκρότημα Τέλος Μπάντων.

Το kosmoslarissa.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μία από τις τέσσερις (4) προσκλήσεις και να παρακολουθήσετε δωρεάν την συναυλία με δώρο μία μπύρα.

Κάντε απλά like και Share στο σχετικό μπάνερ του διαγωνισμού στην αρχική σελίδα του kosmoslarissa.gr ή στην αντίστοιχη σελίδα μας στο facebook.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με ειδοποίηση στον messenger εύλογο διάστημα πριν την συναυλία.