Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα, βρέθηκε την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο Studio του MUSICARADIO.GR και παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον κ. Σέμη Πετράκη. 

Στόχος της συνέντευξης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία και τον σκοπό της νεοσύστατης Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, καθώς και για τις παρεμβάσεις που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί η Κινητή Μονάδα, ενώ τονίστηκε η σπουδαιότητα της διασύνδεσης και συνεργασίας με Υπηρεσίες και Φορείς εντός και εκτός του αστικού ιστού.

Έγινε επίσης ενημέρωση για τη λειτουργία των υπόλοιπων Μονάδων και Δομών του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, όπως η Δομή Απεξάρτησης από το Αλκοόλ και τα Τυχερά Παιχνίδια, το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης, η Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης Χρηστών, κ.λπ. 

Στη μνήμη του Σούλη Μπουραζά, ενός από τους καλύτερους Djs στην Ελλάδα για πάρα πολλά χρόνια, το MUSICARADIO.GR δώρισε στην Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ένα μοναδικό σκάκι με χειροποίητες φιγούρες και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, που ανήκαν στον ίδιο. 

Ο Σούλης Μπουραζάς ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο πάθος για τη μουσική σε όλες της μορφές της (διέθετε μία μεγάλη συλλογή δίσκων, μηχανήματα για την αναπαραγωγή της, αρχεία ήχου), καθώς και  λάτρης των δεκαετιών 70s & 80s. Ήταν για πολλούς πηγή έμπνευσης και θαυμασμού όταν στα τέλη της δεκαετίας των 80s ξεκινούσε να παίζει τα συλλεκτικά δισκάκια που έφερνε από την Αγγλία και τη Σουηδία στις Disco της εποχής.  

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Σέμη Πετράκη και το MUSICARADIO.GR.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. 

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.  

Στοιχεία επικοινωνίας:  
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 
Κύπρου 103, Τ.Κ.: 41222, Λάρισα 
Τηλ.: 2410 555053 
E-mail: kmlarissa@kethea-exodos.gr 
https://www.kethea.gr