Για ένα κυβερνητικό θίασο που μπροστά στην καρέκλα δε χαμπαριάζει τίποτα από ηθική, κάνει λόγο με δήλωσή του ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, αναφερόμενος στον ανήθικο "χορό δηλώσεων" κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
"Από χθες, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι συνεργάτες του, κοκαλιασμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν μπρος στη δίνη που τους παρασύρει στον πάτο του βυθού, προσπαθούν, στήνοντας κυριολεκτικά ένα «θέατρο του παραλόγου», να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από την παταγώδη αποτυχία τους.
Μέσα από ψευδοπαροχές και απατηλές υποσχέσεις για δήθεν επερχόμενη ευημερία, ο κυβερνητικός θίασος προσπαθεί μάταια να κρύψει την απόγνωση και τη διχογνωμία που τον διακατέχει. Μα δυστυχώς, το ακόμη χειρότερο, είναι ότι μπρος στις καρέκλες τους, δεν χαμπαριάζουν τίποτα από ηθική. Γιατί μόνον ανήθικο μπορώ να χαρακτηρίσω το «χορό δηλώσεων» κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ενός ανθρώπου γνήσιου, αγωνιστή και πάνω από όλα άξιου «να είναι και να φαίνεται» μπροστά στην κοινωνία, ανάμεσά μας.
Πόσο "νάνος" φάνηκε αλήθεια η κυβέρνηση με τα λεγόμενά της εναντίον του; Τι να πω και πώς να δικαιολογήσω το παραλήρημα του Πρωθυπουργού, που μιλά για «γλάστρα περιφερόμενη για προεκλογικούς λόγους»??? Αλήθεια, θα κρίνετε εξ' ιδίων τα αλλότρια, γιατί εμείς, κύριοι των ολιγαρχικών συμφερόντων, έχουμε μάθει να συμπορευόμαστε με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι να τους περιφέρουμε!
Έχουμε μοναδική μας Αρχή να ζούμε, να λειτουργούμε και να πορευόμαστε σε Δημοκρατικό πλαίσιο αξιών και όχι με αλληλέγγυες πρακτικές ολιγαρχικών καθεστώτων. Όμως, για εσάς, που γνώμονά σας έχετε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον και προς σκοπού ικανοποίησής του και μόνον επιμένετε να κρατάτε τα πολιτικά ηνία της Χώρας μας,  το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργείτε από τη μια ένα ψευδές κλίμα «ευφορίας» και παράλληλα να καλλιεργείτε ένα φτηνό κλίμα εθνικισμού και λαϊκίστικης προπαγάνδας. Έτσι ελπίζετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα,  έτσι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε τη μάχη με το τέλος του πολιτικού σας χρόνου, ώστε να είναι το πολιτικό σας τέλος όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο.
Όμως, ο λαός, οι Έλληνες όλοι, σας έχουν πλέον καταλάβει και θα σας στείλουν την απάντησή τους λίαν συντόμως, μέσα από το αποτέλεσμα της κάλπης. Γιατί, πολύ απλά, οι Έλληνες είμαστε βαθιά δημοκράτες και δεν πρόκειται να στερήσουμε από τα παιδιά μας την ευκαιρία να επανέλθει στη Χώρα η Δημοκρατία. Και μοναδικός εγγυητής για αυτό, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία".