Κανονικά και με νέα σύνθεση προσωπικού λειτουργεί από σήμερα το κατάστημα της Alpha Bank επί της Εθνικής Οδού Αθηνών –Θεσσαλονίκης και Ηφαιστίωνος στη Λάρισα, μετά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους που εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

«Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών –Θεσσαλονίκης και Ηφαιστίωνος στη Λάρισα, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρουσμάτων Covid-19 σε δύο Εργαζομένους, τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκε χθες γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό έως και τη Δευτέρα 16.11, θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας της Alpha Bank.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά τα δέοντα μέτρα προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας».