"Για ακόμη μία φορά το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS, έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, μέσα από τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει, στοχεύοντας στον άνθρωπο, στις ανάγκες του, στην αξιοπρέπειά του" δήλωσε από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος, για την παρουσίαση του διαδραστικού παιδικού βιβλίου της Λένας Χαϊδούτη με τίτλο «Η γειτονιά μας», ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης.
"Είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, να νιώθουμε ότι υπάρχουν επιχειρήσεις με καρδιά, συγγραφείς με ευαισθησίες, δημιουργοί με όραμα, που ανοίγουν τις πόρτες τους στην ομορφιά της διαφορετικότητας, με σεβασμό και φωνή στην κοινωνία" επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.
Συνεχάρη τη Λένα Χαϊδούτη για την "ομορφιά" του βιβλίου της και το Γιώργο Στεργιούλα για την εξαιρετική εικονογράφηση, ευχαριστώντας τους για την ψυχή που έβαλαν, για να ευαισθητοποιήσουν παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και όλους τους πολίτες σε θέματα  αναπηρίας και κοινωνικού ρατσισμού.
Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που έδωσαν πνοή και αισιοδοξία στην εκδήλωση με την παρουσία τους, αλλά και τους γονείς τους που τα μεγαλώνουν με αξίες. Ευχαρίστησε το Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Γιάννουλης Κωνσταντίνο Ντίνα, για την ουσιαστική ομιλία του, μέσα από την προσφορά του στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, όπου κατέδειξε την αναγκαιότητα να γίνουν όλοι κοινωνοί των αναγκών τους.... αλλά και το δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο για τον αξιόλογο συντονισμό της εκδήλωσης.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης παρακολούθησε όλη τη διάδραση της παρουσίασης βιβλίου στη Δημοτική Πινακοθήκη, με τον πρώην διευθυντή τράπεζας Ευθύμιο Μπότσαρη και τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Πινακά, παρατηρώντας τα παιδιά να ζωντανεύουν με ενδιαφέρον τη γειτονιά... του βιβλίου στην πράξη.
Φεύγοντας συνεχάρη για πολλοστή φορά μέσα από την καρδιά του τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου "ANIMUS" Αχιλλέα Νταβέλη και τον Αντιπρόεδρο και εξαίρετο γιατρό γαστρεντερολόγο Γιάννη Νταβέλη, για την άψογη διοργάνωση του πρωτότυπου βιβλίου των Heartstories, που έδωσε συναίσθημα, ανθρωπιά, και αφοσίωση στο συνάνθρωπο, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η  Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.