Προσκεκλημένος του Σωτήρη Πολύζου στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του Θεσσαλικού καναλιού TRT “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, για να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
«Αν υπάρχει τίτλος, ο οποίος να ταιριάζει “γάντι” στον Πρωθυπουργό, δεν είναι άλλος από το “Ψέμα πάνω στο ψέμα”.
Από το “Go back” κυρία Μέρκελ, στην “ανοιχτόμυαλη” Μέρκελ και από τον “ψυχικά άρρωστο” Σόιμπλε, στον μεγάλο και σεβαστό πολιτικό Σόιμπλε.
Από τις διαμαρτυρίες σκαρφαλωμένος στα κάγκελα για την πώληση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης το 2008, σήμερα το δίνει “κοψοχρονιά”».
Με αυτά τα λόγια ο Λαρισαίος πολιτικός κατέδειξε την ασυνέπεια λόγων και έργων και τη διγλωσσία του Πρωθυπουργού, τονίζοντας:
«Ο κ. Τσίπρας μόλις πριν δυο μήνες, υποσχόταν στον ελληνικό λαό, “ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα” και τελικά με το “καλημέρα σας” αποδέχεται μέτρα κοντά στα 4 δις.
Μιλά για έξοδο από τα μνημόνια και ταυτόχρονα δεσμεύει την χώρα με μέτρα για το 2019 και 2020, θέλοντας να μεταθέσει την εφαρμογή τους στην επόμενη κυβέρνηση. 
Υπογράφει, δηλαδή, τέταρτο μνημόνιο και μιλά για έξοδο από μνημόνια!
Έχει πάρει διαζύγιο από την κοινωνία».
Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, ερωτηθείς για την πολιτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ σε περίπτωση εκλογικής νίκης, δήλωσε:
«Στη ΝΔ δεν υποσχόμαστε μαγικές λύσεις. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να καταλογίσει κανείς στον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η παροχολογία.
Έχουμε δεσμευτεί ότι θα υπάρξει μείωση στους φορολογικούς συντελεστές επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, μείωση ΦΠΑ στα αγροεφόδια, κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και επανασχεδιασμός του ΕΦΚΑ, ώστε να γίνει δίκαιος και αναλογικός.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει αποτύχει παταγωδώς. Καταργούν το ΕΚΑΣ, “πετσοκόβουν” τις επικουρικές συντάξεις, μειώνουν τις κύριες, αυξάνουν την εισφορά αλληλεγγύης και υπερφορολογούν τους πάντες και τα πάντα. Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, που το πρώτο τρίμηνο του 2017 έχουμε ύφεση. Με το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει, κανένας επενδυτής, εγχώριος ή ξένος, δεν πρόκειται να επενδύσει. Ακόμη και ο αναπτυξιακός νόμος που έφεραν, μόλις 500 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια, μοιάζει περισσότερο με ανέκδοτο, παρά με μια σοβαρή προσπάθεια αναστροφής του κλίματος.
Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον πολιτικό που θα προκαλέσει ένα θετικό σοκ στην οικονομία αλλάζοντας το μείγμα πολιτικής, με εστίαση στην πραγματική οικονομία και όχι στον διορισμό ημετέρων…»