Aπό το ερχόμενο Σάββατο 31 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στο Πασχαλινό Χωριό το σιτάκι των Ενεργών Πολιτών Λάρισας το οποίο θα διαθέτει χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά στολίδια.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν, και όλοι οι νοικοκύρηδες κάνουν τις προετοιμασιές τους για να γιορτάσουν με χαρά αυτές τις άγιες μέρες.
Υπάρχουν όμως και νοικοκυριά, χτυπημένα περισσότερο από την κρίση, που δεν έχουν την υλική δυνατότητα να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή…
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, που όλο τον χρόνο με τις πολυποίκιλες δράσεις τους φροντίζουν όσο μπορούν να βοηθήσουν στον αγώνα της επιβίωσης πολλών δεκάδων άπορων οικογενειών, δε θα μπορούσαν να μην προσπαθήσουν να κάνουν όσο γίνεται πιο γιορτινό και το πασχαλινό τραπέζι αυτών των συμπολιτών μας!

Μέρες τώρα οι εθελοντές μας, με μεράκι και αγάπη, ετοιμάζουν πασχαλινά στολίδια, που θα διατεθούν,για να μπορέσουμενα εφοδιάσουμε με τρόφιμα το πασχαλινό τραπέζι των φτωχότερων συμπολιτών μας.

Ιδιαίτερα οι χειροποίητες λαμπάδες, που τις κατασκεύασαν οι εθελοντές μας με λεπτό γούστο και πολλή αγάπη, με ταμοναδικά χειροποίητα «λουλούδια της άνοιξης» που τις στολίζουν φέτος, είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας, για να τους μεταλαμπαδεύσουμε την ανέσπερη φλόγα της αγάπης, που θα ζεστάνει τις καρδιές τους!
Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα, αλλά και πολλές ευχάριστες δραστηριότητες για τα παιδιά, μπορείτε να τα βρείτε αν επισκεφτείτε  το ξύλινο σπιτάκι των Ενεργών Πολιτών που μας παραχώρησε ευγενικά ο Δήμος Λαρισαίων στο Πασχαλινό Χωριό της Πλατείας Ταχυδρομείου, από το Σάββατο του Λαζάρου 31 Μαρτίου, ως τη Μεγάλη  Τετάρτη 4 Απριλίου 2018.
Σας περιμένουμε, να βοηθήσουμε μαζί τους συμπολίτες μας που ανεβαίνουν τον καθημερινό Γολγοθά τους, και να αναστήσουμε το χαμόγελο της ελπίδας στα ποτισμένα με χολή χείλη τους!