Χαρά, συγκίνηση, γέλια, τραγούδια, μοίρασμα συναισθημάτων και άνοιγμα ψυχής βίωσαν μικροί και μεγάλοι στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ  «Ονειροδρόμιο» της ΔΗΚΕΛ που λειτουργεί υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Συλλόγου των Κυριών της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας.

Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου με μεγάλη ανυπομονησία οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ προετοιμάστηκαν γι’ αυτή τη συνύπαρξη ετοιμάζοντας δωράκια – χειροτεχνίες για τις κυρίες του συλλόγου, μαγειρεύοντας τις καλύτερες συνταγές τους με όλη την τέχνη και το μεράκι τους, οργανώνοντας ένα μοναδικό υπαίθριο πικ-νικ και κάνοντας πρόβες σε τραγούδια και χορούς.

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να ευχαριστήσουν το σύλλογο για τη γενναιοδωρία του, καθώς η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας είχε την καλοσύνη να κάνει δώρο στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ένα επιδαπέδιο παιχνίδι χόκεϋ, ένα παιχνίδι που ενθουσιάζει τα παιδιά της δομής, τα οποία συχνά -πυκνά, επιδίδονται σε αγώνες χόκεϋ.

Οι κυρίες του συλλόγου έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών με αναπηρία του Δήμου Λαρισαίων, ενημερώθηκαν για τα προγράμματα των δομών, χόρεψαν και έπαιξαν με τα παιδιά και έφυγαν εντυπωσιασμένες εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθούν τη δομή και πάλι σύντομα.
Ο Δήμος Λαρισαίων και το Δίκτυο ΚΔΑΠ- ΚΔΑΠ ΜΕΑ ευχαριστούν την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας και τα μέλη της για την προσφορά αγάπης και την υποστήριξή της. Τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ χρειάζονται και βασίζονται στις ειλικρινείς φιλίες και την εποικοδομητική αλληλεπίδραση. Άλλωστε, φεύγοντας εκείνη τη μέρα από τη δομή δήλωσαν ότι ήταν ένα από τα καλύτερα απογεύματα της ζωής τους.
Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ:
 Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο), τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ. κα. Χρύσα Παππα.
Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων, τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ κα. Βάγια Νάτσιου