Σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, αναφέρεται στους λόγους που επιλέχθηκε η Λάρισα για την 45η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημειώνει «κάθε «3η Σεπτέμβρη» είναι ευκαιρία αναστοχασμού, μελετώντας τη διακήρυξη που παραμένει πάντα επίκαιρη και ριζοσπαστική, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους εμάς.

Πέρα όμως από την ιστορική σημασία, στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι και πρέπει να είναι μοχλός ανάπτυξης για την πατρίδα.

Επομένως, στη Λάρισα, η 45η επέτειος ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, θα τιμήσει τους ανθρώπους του αγροτικού μόχθου, που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει μετά το 1981, και ειδικά τη γυναίκα αγρότισσα, που απέκτησε δικαιώματα και προοπτική.

Παράλληλα, θα είναι η ευκαιρία για να ανακοινώσουμε τις νέες πρωτοβουλίες μας για την αγροτοκτηνοτροφία του αύριο, αφού για εμάς, ο συγχρονισμός της 4ης βιομηχανικής επανάστασης με την παραγωγή, καθώς και η μείωση του κόστους της μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της χώρας, στη διατροφική ασφάλεια και την κοινωνική πρόοδο.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ