Στο Μύλο του Παππά θα παρουσιαστεί επίσημα, την ερχόμενη Δευτέρα, η πρόσφατη επιστημονική επιτυχία του Τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας, για την ανάπτυξη μιας συσκευής που μπορεί να υπολογίσει την αντιοξειδωτική ικανότητα υγρών τροφίμων όπως ο καφές, οι χυμοί, η μπύρα και το κρασί, το γάλα και η οποία έτυχε αναγνώρισης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Επιστημών Πάνου Σάπκα.
Παρουσίαση συσκευής που υπολογίζει την αντιοξειδωτική ικανότητα υγρών τροφίμων
Λάρισα | 20 Ιαν 2018, 09:47
Tο kosmoslarissa.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.