Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προσέφεραν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές της Ά τάξης  του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προκειμένου να μεταφερθούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. 

Τα τρόφιμα μεταφέρθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την εκπρόσωπο των γονέων Ευτυχία Γανωτή ενώ συγκεντρώθηκαν κατόπιν πρωτοβουλίας των γονέων των μικρών μαθητών της τάξης σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Τα προϊόντα  παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου όπου και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).