Σε μία περίοδο όπου οι εξελίξεις της πανδημίας είναι στο επίκεντρο, στην ημερίδα με θέμα «Πανδημία: Υγεία, Κοινωνική Ανάπτυξη και Οικονομία. Μετά την καταιγίδα, τί;» που διοργάνωσε ο ΣΘΕΒ  παρουσιάστηκαν οι μεγάλες προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας και τα σημεία εκείνα που αποτελούν πηγή αισιοδοξίας αλλά και προβληματισμού για το μέλλον του επιχειρείν και της οικονομίας στη Θεσσαλία.,

Στην ημερίδα μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος μίλησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενώ παρέστησαν και μίλησαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Υγείας Αθαν. Πλεύρης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Βέττας καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης.

Ο Αδωνις Γεωργιαδης τόνισε πως το 2022 θα είναι μια πολύ καλή οικονομική χρονιά, ίσως η καλύτερη που έχουμε ζήσει, ενώ ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε την ανάγκη αύξησης των εμβολιασμών κάτι που φαίνεται και στην Θεσσαλία το τελευταίο διάστημα.

tinealarissa.gr