Με την συμμετοχή πολλών πιστών χριστιανών τελέσθηκε η Αρχιερατική θεία Λειτουργία, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Αρμενίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Οπως σημειώνεται από τη Μητρόπολη "στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης τόνισε ότι η Εκκλησία μας πάντοτε προσηύχετο για όλους τους ανθρώπους και εμπράκτως εδείκνυε την αγάπη της προς κάθε έναν άνθρωπο, που είναι η έμψυχη εικόνα του Θεού. Ο Απόστολος Παύλος έρχεται να μας πει στο ανάγνωσμα της Κυριακής, ότι εμείς οι χριστιανοί δεν πολεμούμε κανέναν, δεν παλεύουμε με ανθρώπους, αντιθέτως τους αγαπάμε. Παλεύουμε με τις ιδέες, αγωνιζόμαστε εναντίον των παθών και των αδυναμιών μας. Εαν αυτό το κατανοήσουμε, τότε θα πορευόμαστε όμορφα μέσα σε αυτόν τον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο κι έτσι θα εκλείψουν τα πάθη, τα μίση και οι αντιδικίες που δυστυχώς κυριαρχούν στις ημέρες μας.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος ευλόγησε τα παιδιά του κατηχητικού σχολείου της ενορίας και επισκέφθηκε το εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως “Παναγία η Αρμενιώτισσα” που ευρίσκεται στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Αρμενιώτισσας και συνομίλησε με τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, ευχόμενος σε όλους και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο του έργου αυτού, Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μπανταγκιώνη και όλους τους συνεργάτες του, καλή δύναμη και ευλογημένα Χριστούγεννα."