Την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας.
Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν εκ μέρους των τριτέκων οι: Δημήτρης Γκόβαρης (πρόεδρος), Δήμητρα Αποστολοπούλου, Γκλέτου Μαρία και Ντίνος Μακάς, ενώ από το Αστικό ήταν οι κ. Μιχάλης Σακελάρης (πρόεδρος) και Γιάννης Νταφόπουλος.
Το ΔΣ των τριτέκνων αφού συνεχάρη το Αστικό ΚΤΕΛ για τα σύγχρονα λεωφορεία του προχώρησε στην εκτενή ανάλυση  αιτημάτων
Η συζήτηση είχε βασικό θέμα τη μείωση των τιμών στα εισιτήρια για τους τρίτεκνους.

Από την πλευρά των τρίτεκνων αναπτύχθηκαν τα βασικά επιχειρήματα που είναι η αντιμετώπιση της τρίτεκνης ως πολυμελούς οικογένειας, η δύσκολη οικονομική κατάσταση, η αύξηση των επιβατών των λεωφορείων αφού οι σύλλογοι έχουν μεγάλο αριθμό τριτέκνων.

Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε και επιστολή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Η πράξη σας αυτή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλα τας μέλη μας και θα εκληφθεί ως μια πραγματικά γενναία κίνηση εκ μέρους των επιτυχημένων επιχειρηματιών –ιδιοκτητών του Αστικού ΚΤΕΛ, αλλά παράλληλα θα ενισχύσει τις εισπράξεις σας, αφού περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν τα λεωφορεία σας ως μέσο μετακίνησης, αντί του ΙΧ."
Ο Πρόεδρος αφού άκουσε τις εισηγήσεις των τριτέκνων, εξήγησε ότι δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε άλλη έκπτωση στους τρίτεκνους  με το επιχείρημα ότι το αστικό ΚΤΕΛ, παρέχει ήδη  εκπτώσεις σε μαθητές-φοιτητές  και η μόνη λύση είναι η επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό όπως ισχύει για τους πολύτεκνους.                                                                                                                         

ΟΧΙ εισέπραξε για μείωση την 3μηνη καλοκαιρινή περίοδο που σταματάει η ισχύς του πάσο, διότι υπάρχει οικονομικό κόστος.

ΝΑΙ εισέπραξε για πιθανή οικονομική επιχορήγηση ή δωρεά προς το Σύλλογο σε μελλοντικές εκδηλώσεις                                                                               

Ο σύλλογος τριτέκνων θα συνεχίσει τις επαφές σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο με σκοπό την   ελάφρυνση του καθημερινού κόστους διαβίωσης μιας  πολυμελούς τρίτεκνης οικογένειας.