Ακόμη μια συγκέντρωση αυτή την φορά έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της οδού Πανεπιστημίου 52 από μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Όπως σημειώνει το in.gr αυτή την φορά τοποθετήθηκαν ακόμα και αστυνομικές κλούβες μέσα σε στοά ώστε να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την είσοδο των συγκεντρωμένων προς το κτήριο.
Όπως λένε οι συγκεντρωμένοι οι συμβολαιογράφοι που προχωρούν τις διαδικασίες αυτές θα λογοδοτήσουν, ενώ τονίζουν πως αυτή την φορά πλειστηριάζουν ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τετραγωνικών στη Λάρισα με τιμή πρώτης προσφοράς 85.000 ευρώ για υποθήκη αξίας 138.000 ευρώ.
Από την πλευρά του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο σημερινός πλειστηριασμός καταστήματος στη Λάρισα αφορά οφειλή 469.000 ευρώ.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου
"Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε σημερινή ανακοίνωσή του, αφού κάνει λόγο για παραπληροφόρηση εκ μέρους των συλλογικοτήτων σχετικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που διεξάγονται, σημειώνει ότι ο σημερινός πλειστηριασμός που αφορά ισόγειο κατάστημα στη Λάρισα προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου.
Ειδικότερα, ο πλειστηριασμός αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή της οδού Πανεπιστημίου των Αθηνών και αφορά οφειλή 469.000 ευρώ που προκύπτει από λογιστικό υπόλοιπο επιχειρηματικού δανείου, το οποίο καλύπτει το συγκεκριμένο ακίνητο".