Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας θα έχει για το θέμα του ΤΕΙ και τη συγχώνευση (ή καλύτερα την απορρόφησή του) με το ΑΕΙ Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, όπως έκανε γνωστό στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, καθώς προκύπτουν πολλά θέματα με βάση την πρόταση που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο.
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, ο πρύτανης του ΤΕΙ, Ξενοφών Σπηλιώτης ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις, κάνοντας λόγο ουσιαστικά για αποδοχή της πρότασης του ΑΕΙ Θεσσαλίας από το υπουργείο, και για απόρριψη αυτής του ΤΕΙ, ενώ θα ακολουθήσει και άλλη συνεδρίαση προκειμένου να ληφθούν συνολικές αποφάσεις για τη στάση της θεσσαλικής πρωτεύουσας απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό ζήτησε εξάλλου και ο κ. Καλογιάννης με το θέμα της Γεωπονικής Σχολής να αποτελεί μείζον για τη συντριπτική πλειοψηφία των παρατάξεων. Αυτό φάνηκε εξάλλου και από την τοποθέτηση των επικεφαλής ή των εκπροσώπων των παρατάξεων, που βλέπουν ένα θέμα να ανοίγει και να αφορά ουσιαστικά έναν άγονο ανταγωνισμό που παρουσιάζεται από διάφορες πλευρές, τη στιγμή που μπορούν να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις για όλες αυτές.

thessaliatv.gr