Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΘΕΒ στη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας 

Με την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Απριλίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  του ΣΘΕΒ με επικεφαλή τον Πρόεδρο του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέα Νταβέλη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Σεραφείμ Αθανασίου και τον  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Πύραρχο Ιωάννη Ράπτη συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα πυροπροστασίας που έχουν να κάνουν με την προστασία των επιχειρήσεων από πυρκαγιές (ανεξέλεγκτη καύση σιτοκαλαμιών ) καθώς επίσης ζητήματα που αφορούν στον καθαρισμό των οικοπέδων τα οποία κατά τους θερινούς μήνες αποτελούν εν δυνάμει εστίες πυρκαγιάς.  Στην συνάντηση συζητήθηκαν επίσης  θέματα που σχετίζονται με την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την προστασία και την πρόληψη των πυρκαγιών κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.

Και από τις δύο μεριές συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία.  

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Αντιπρόεδρος κα Ειρήνη Παπαιωάννου, τα μέλη του ΔΣ κκ Μ. Παπαιωάννου, Ι. Σίνης και η Γεν. Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη.