18:00 Προσέλευση
18:15 Χαιρετισμοί
18:40-19:00 «Τράπεζα Γενετικού Υλικού» Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Αναπληρωτής Καθηγητής Γενετικής Υδρόβιων Ζωικών Οργανισμών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
19:00-19:20 «Παραδοσιακά τρόφιμα και καινοτομίες» Περσεφόνη Γιαννούλη Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
19:20-19:40 «Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά της Θεσσαλίας- Ορθολογική χρήση και οικονομική σημασία αυτών» Ελένη Βογιατζή-Καμβούκου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΕΙ Θεσσαλίας
19:40-19:55 «Τοπική διατροφή» Ανάργυρος Μουλάς Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
19:55-20:10 «Αγροβιοποικιλότητα» Ηλίας Αναστασόπουλος Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας
20:10-20:25 «Το σιτάρι, η ιστορία του και η διατροφική του αξία» Αγγελική Μακρή Msc Διαιτολόγος
20:25-20:35 «Νότα ελπίδος στην κρίση-(μετρημένη επιχείρηση-κάθετη διαχείριση» Μοναχή Θεοδέκτη Ηγουμένη Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου
20:35-20:50 «Η φιλοσοφία και το φάσμα της περμακουλτούρας» Τίνα Λυμπέρη Περμακουλτουρίστρια
20:50-21:05 «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων TTIP» Βάσω Κανελλοπούλου Παραγωγός ντοκιμαντέρ - δημοσιογράφος
21:05-21:30 Ερωτήσεις-Παρεμβάσεις