Σε νέα διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προχωρούν οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, Στη σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: "Φέτος οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θα φέρουν τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση στην πόλη μας, πολύ πιο νωρίς!
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, οι πολίτες της Λάρισας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν προϊόντα για το γιορτινό τους τραπέζι (και όχι μόνο), από μια πλούσια γκάμα αγαθών, από εγχώριους παραγωγούς, σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές!
 Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις τιμές τους και να κάνουν τις παραγγελίες τους, είτε στην ιστοσελίδα www.energw.gr, είτε επισκεπτόμενοι τη Στέγη αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Παναγούλη 37 & Μανδηλαρά).
Ταυτόχρονα, από όλη αυτή τη διαδικασία, θα έχουν τη δυνατότητα να στήσουν ένα πραγματικά γιορτινό τραπέζι και οι 110 άπορες οικογένειες που στηρίζουν οι Εν.Πο.Λ., καθώς ένα προσυμφωνημένο ποσοστό επί των παραγγελθέντων προϊόντων, οι παραγωγοί το προσφέρουν ως δωρεά στο Δωρητήριο Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών! Επίσης, την ημέρα της διάθεσης, στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς θα συγκεντρώνονται και πλαστικά καπάκια μπουκαλιών για ανταλλαγή τους με αναπηρικά αμαξίδια, καμένο τηγανέλαιο για ανακύκλωση, καθώς επίσης και τρόφιμα από όσους πολίτες έχουν την ευγενική καλοσύνη να προσφέρουν, για την ενίσχυση του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών.
Οι μέρες που ζούμε είναι δύσκολες για όλους μας. Ας στηρίξουμε όπως και όσο μπορεί ο καθένας, ο ένας τον άλλο! Έτσι θα εναρμονιστούμε και με το πνεύμα των ημερών, και οι ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα θα πιάσουν πραγματικά τόπο!"