«Θέτουμε τις βάσεις για μια νέα εποχή εξωστρέφειας για την πόλη μας, με το Larissa Coffee Show.Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, που θέλει τη Λάρισα να βγαίνει δυναμικά προς τα έξω, να συμμετέχει στις εξελίξεις και να παρεμβαίνει στα δρώμενα, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. Μέσα από εκδηλώσεις, δράσεις και ενέργειες, που μπορούν να γίνουν θεσμοί, υπηρετούμε την πολιτική μας για μια πόλη πρωτοπόρα, σε πανελλαδικό επίπεδο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, στην πρεμιέρα του πιο επικού event της χρονιάς, που άνοιξε τις πύλες του σήμερα, νωρίς το απόγευμα. 

Λίγο νωρίτερα, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη, καλωσόρισε κατοίκους κι επισκέπτες στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου από σήμερα, Παρασκευή, και για τις επόμενες δύο ημέρες -Σάββατο και Κυριακή- «χτυπά» η καρδιά του καφέ, με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου να δίνουν δυναμικό «παρών».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας.Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τις εταιρείες και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε τούτο το πρωτοποριακό εγχείρημα -και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες και τους μαγαζάτορες της πόλης μας, τον ΣΙΚΑΕΛ για την άριστη συνεργασία που έχουμε.Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ, στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας», είπε ο κ.Μαμάκος. 

Από νωρίς το απόγευμα, πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, άρχισε να συγκεντρώνεται στους χώρους όπου έχουν στηθεί τα περίπτερα, για να δοκιμάσει τις γευστικές προτάσεις των εταιρειών, αλλά και να συμμετέχει στις δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα. Mikel, Κiou Cafe, Carraro, SynCafe, De-tox, Ramblas, Coffee Island, Lavazza, Κηποθέατρο, Cortese, Θεώνη, Lobster, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης πρόσφεραν στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά χαρμάνια καφέ, να μάθουν για την παραγωγή και την ιστορία του, και να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες.

   

«Σεισμός» από τον LIVA K 

Λίγο μετά τις 8.30 μ.μ., στη σκηνή ανέβηκε ο LIVA K, ανεβάζοντας τους ρυθμούς και την αδρεναλίνη στα ύψη, σε μια πραγματικά μοναδική συναυλία που προκάλεσε ...«σεισμό» στην Κεντρική πλατεία της πόλης. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, στην καρδιά της Λάρισας επικράτησε το αδιαχώρητο, κυρίως από τις νέες και τους νέους ανθρώπους που χόρεψαν με όλη τους την ψυχή, υπό τους συναρπαστικούς ήχους των συνθέσεων ενός από τους πιο ταλαντούχους DJs της γενιάς του. 

Δυναμική συνέχεια 

Το Larissa Coffee Show συνεχίζεται έως και την Κυριακή 26 Μαΐου, με πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Τη «σκυτάλη» παίρνουν αύριο, Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, οι Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης, που θα κάνουν χαμό σε ένα τρελό πάρτι, με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια, στο μεγάλο συναυλιακό γεγονός του τριημέρου.

Μεθαύριο, Κυριακή, 26 Μαΐου, από νωρίς το πρωί, το γνωστό τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίδυμο, Βαγγέλης Βουλάγκας και Νίκος Χαϊδάς αναλαμβάνουν «δράση», παρουσιάζοντας με τον μοναδικό τους τρόπο, τις δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, οι Λαρισαίοι DJs, Βασίλης Μπέλλος και Γιάννης Καλλιμάνης, αναλαμβάνουν τα decks και μας κρατούν σε χορευτικούς ρυθμούς -η «αυλαία» του Larissa Coffee Show πέφτει με ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, που θα φωτίσουν τον ουρανό της Λάρισας.

After party 

Στο Larissa coffee show συμμετέχουν διοργανώνοντας, καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, after coffee show party τα εξής μέλη του ΣΙΚΑΕΛ: 

Lobster ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 20 

Jaxx ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 13 

Gossip ΚΟΥΜΑ 5 

Sherlock easy bar ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 21 

Δικαστικό ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 19 

Hippy chic ΞΑΝΘΟΥ 14 

Aperitton ΡΟΥΣΒΕΛΤ 18 

Redbutton ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 54 

Κηποθέατρο ΠΑΡΚΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 

Boho ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 58 

Rubik ΡΟΥΣΒΕΛΤ 18 

Kiou ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 3, ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ 16, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 26, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 22, ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ 133 

Undo ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 23 

Βατόμουρο ΤΡΙΚΑΛΩΝ 9 

Μέγας χορηγός είναι η Volton, ενώ μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι το Open. Χρυσοί χορηγοί: Kafea Terra, CoffeeDeal, Αργυροί χορηγοί: Bruno coffee stores, ΔΕΛΤΑ, Βιολάντα, Franklin, Lariplast. 

Αναλυτικά πληροφορίες στο: https://www.larissacoffeeshow.gr

 

   

Δείτε το πρόγραμμα 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ: 10:00 – 22:00 

  • Coffee Masterclasses 
  • Γευστικές δοκιμές 
  • Παιδικές δραστηριότητες - Τσουβαλοδρομίες: Παρουσίαση & Διοργάνωση: Άννα Μανιάτη κι η Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας 
  • Παιδικές δραστηριότητες - Το Κυνήγι του Καφέ: Παρουσίαση & Διοργάνωση: Άννα Μανιάτη κι η Ομάδα της Δημιουργικής Πόρτας 
  • Τουρνουά Τάβλι 
  • 20.00: Το μεγάλο μουσικό γεγονός, με καλεσμένους τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ: 10.00 - 21.00 

  • Coffee Masterclasses 
  • Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας 
  • Γευστικές δοκιμές 
  • The Waiter’s Race - «Αγώνας δρόμου», με δίσκο, με έναν καφέ και έναποτήρι νερό. Νικητής είναι αυτός που τερματίζει πρώτος χωρίς ένα ρίξει τονκαφέ έξω από το φλυτζάνι ή το νερό. 
  • Τουρνουά τάβλι (συνέχεια) 
  • 18.00: Closing Party with Local DJs - Βασίλης Μπέλλος & Γιάννης Καλλιμάνης 
  • Πυροτεχνήματα 

Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος σε κάθε εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.