Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Olympus Tunnel Festival Αιγάνης 2018, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 (ώρα έναρξης: 21:15) στο Θέατρο της Αιγάνης,συναυλίατου συγκροτήματος Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί.
Οι Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα έξι ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκράτη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους ΚozaMostra , την Ελεονόρα Ζουγανέλη τους Χειμερινούς Κολυμβητές κ.α.
Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο «Στο Αερόστατο», που περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα.
Τον Ιούλιο του 2016  το συγκρότημα  επιλέχθηκε ως μία  από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand  της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές.  Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το νέο τους album, την ηχογράφηση και  παράγωγη του οποίου  έχει αναλάβει η ΕΡΤ.
Στις ζωντανές τους εμφανίσεις μοιράζονται μαζί σας τραγούδια από το προσωπικό τους album με τίτλο «Στο Αερόστατο», διασκευές της ελληνικής ροκ και εντεχνης μουσικής σκηνής  κ.α. Επίσης παρουσιάζουν νέο υλικό από το δίσκο που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής :
Γιώργος Βαλιάκας : φωνή, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,
Στέλιος Βαλδούμας : ακορντεόν ,
Κώστας Γκουντής : ντραμς
Κώστας Ζωιτός : τρομπέτα ,
Στέλιος Παπαδόντας :μπασο,
Νίκος Φλώρος : πλήκτρα