Την προηγούμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2020, με βάση το καταστατικό του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού, πραγματοποίησε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Πραγματοποιήθηκε από την απερχόμενη Πρόεδρο κ. Βίκυ Κολλάτου ο απολογισμός των αρκετών χρόνων που υπήρξε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού, οποία συνέβαλλε τα μέγιστα ως προς την πολιτιστική ανάκαμψη της περιοχής του Πυργετού.

Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών, όπως και σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου, ήταν ενθαρρυντική για την περαιτέρω συνέχιση των δράσεων.

Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού αναδείχθηκε η Αρετή Λαίνα, μία νέα κυρία, η οποία φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή και ορμή στο Σύλλογο, σύμφωνα με τις νέες της ιδέες, ούσα νέα και η ίδια.

Ο ρόλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κρίνεται καθοριστικός για την πραγμάτωση των ιδανικών και των στόχων του Συλλόγου μέσα από την αξιοποίηση όλων των νέων προτάσεων και ιδεών. Εντυπωσιακή είναι, μάλιστα, η ενίσχυση του δυναμικού του Διοικητικού Συμβουλίου με νεαρά μέλη που διακρίνονται για το μεράκι τους και τις πρωτοβουλίες τους. Φυσικά, η δυναμική δράση στηρίζεται σε όλα τα μέλη, παλιότερα και νέα, καθώς και στους φίλους του Συλλόγου που εθελοντικά προσφέρουν τη βοήθεια τους σε κάθε προσπάθεια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης ανέφερε ότι: " η δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος Τεμπών ευχόμαστε καλή αρχή και καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Πρόεδρό του και βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε δράση, διότι με την αγαστή συνεργασία πάντα επιτυγχάνονται οι στόχοι και τα έργα με όφελος το κοινό καλό και την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας, του Δήμου Τεμπών".