Περιοδεία στα Φάρσαλα και τα χωριά, Ναρθάκιο, Υπέρεια και Βαμβακού, πραγματοποίησε πενταμελές υπουργικό κλιμάκιο, με τους κ.κ. Θανάση Κοντογεώργη, Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Μάριο Θεμιστοκλέους, Υφυπουργό Υγείας, Νίκο Ταχιάο Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Διονύση Σταμενίτη, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και ο ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Γιώργος Στρατάκος.

Παρών, σε ρόλο οικοδεσπότη ο φαρσαλινός βουλευτής ΝΔ νομού Λάρισας, κ. Χρήστος Καπετάνος.

Η υποδοχή που επιφύλαξαν στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας οι κάτοικοι των περιοχών του Δήμου Φαρσάλων ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς θέλησαν να μεταφέρουν τα ζητήματα τους και να πάρουν τις απαιτούμενες απαντήσεις.

Η περιοχή των Φαρσάλων είχε πληγεί σφοδρά από τις πλημμύρες τόσο του Ιανού όσο και του 2023 τόσο σε υποδομές όσο και καλλιέργειες.

Η αποκατάσταση προχωράει με γοργούς ρυθμούς, ενώ πάντα είναι χρήσιμος και εποικοδομητικός ο διάλογος ανάμεσα στην πολιτεία και τους πολίτες.

Ο κ. Καπετάνος προχώρησε στις εξής δηλώσεις από την πόλη των Φαρσάλων:

«Περιοδεία στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Φάρσαλα και τα γύρω χωριά, πραγματοποιήσαμε σήμερα με ένα πολυπληθές υπουργικό κλιμάκιο. 

Η Κυβέρνηση αυτή της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε στα δύσκολα, δεν έκανε πίσω ποτέ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τις συνεχείς επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές.

Κοιτάζουμε τους πολίτες με ειλικρίνεια και απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα τους.

Η προσπάθεια της αποκατάστασης συνεχίζεται και οι υπουργοί είναι εδώ για να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Ποτέ ξανά στην Ελλάδα μια κυβέρνηση δεν ήταν περισσότερο δίπλα στους πολίτες, ιδιαίτερα μετά από φυσικές καταστροφές.

Η υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη γίνεται πράξη και η Θεσσαλία αποτελεί πρώτο μέλημα της κυβέρνησης μας, το ίδιο δε και τα Φάρσαλα όπου υλοποιούνται 3 μεγάλα φράγματα».