Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας, της πρόκρισης για προβολή, της ταινίας « το μοιρολόϊ» των Αποστόλη Σδράλλη και Πασχάλη Μάντη στο Φεστιβάλ Καννών, στον Πολυχώρο «Σεϋχέλλες» θα προβληθούν οι ταινίες μικρού μήκους του Αποστόλη Σδράλλη, οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη λογοτεχνικών έργων μεγάλων συγγραφέων.
 Συγκεκριμένα θα προβληθούν σε τρεις ημέρες , 8,15 και 22 Μαρτίου, στον Πολυχώρο Σεϋχέλλες οι ταινίες «Μήδεια», «Δάφνη και Ελένη» (8 Μαρτίου -ώρα 20:00) « Μοιρολόϊ»( η πρώτη εκδοχή) , «Χωρίς ΄Ηλιο», « το πέρασμα της Αχερουσίας ( 15 Μαρτίου -ώρα 20:30) και «το τελευταίο φύλλο», «Αποφοίτηση» και «Runway nature» ( 22 Μαρτίου- ώρα 20:30 ) .Είσοδος ελεύθερη.
 Την πρώτη ημέρα που συμπίπτει και με την ημέρα της γυναίκας, τις ταινίες θα προλογίσει η πρωταγωνίστρια της ταινίας « Μήδεια» Λένα Χαϊδούτη και στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία,  που αποτελεί διασκευή και μεταφορά της ομώνυμης τραγωδίας του Ευριπίδη « Μήδεια».
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ταινία « Δάφνη και Ελένη» διάρκειας 43 λεπτών σε σενάριο και σκηνοθεσία Αποστόλη Σδράλλη στην οποία παίζουν αρκετοί Λαρισαίοι ερασιτέχνες ηθοποιοί.
Και στις δύο ταινίες πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν γυναικείοι χαρακτήρες.
Οι προβολές θα πλαισιωθούν με έκθεση φωτογραφιών από τα γυρίσματα των ταινιών.