Στον Δήμο Κιλελέρ βρέθηκε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος μετέχοντας σε σύσκεψη στο δημαρχείο Νίκαιας για την παρακολούθηση του Σχεδίου Στήριξης και Αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. 

Ο υφυπουργός εστίασε στην πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής μετά τις καταστροφές από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2023, αναφέροντας ότι μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 11,3 εκατ. ευρώ ως έκτακτη χρηματοδότηση στον Δήμο.

Συμπλήρωσε επίσης ότι "65 εκατ. ευρώ είναι συνολικά οι πόροι μέσα από το πλαίσιο της κρατικής αρωγής που έχουν καταβληθεί μέχρι τώρα στην ΠΕ Λάρισας και συνεχίζονται οι καταβολές".

Τέλος τόνισε ότι "ξεκίνησε η έκδοση των αδειών μικρής κλίμακας από τη ΓΔΑΕΦΚ και η καταβολή της κρατικής αρωγής εμπροσθοβαρώς".

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας, Μαρία Γαλλιού, ο δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος με μέλη της δημοτικής Αρχής, πρόεδροι των παρακάρλιων περιοχών και στελέχη της ΓΔΑΕΦΚ.