Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε γνωστό καφέ στο Μακρυχώρι  πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο Συνδυασμός Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης του Δήμου Τεμπών την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής του Συνδυασμού και επικεφαλής της Μείζονος αντιπολιτευσης στο Δήμο Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία,δύναμη, αισιοδοξία,ειρηνη,αποφασιστικότητα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κολλάτος δήλωσε:

"Οι εκλογές του Μαϊου τελειώσανε, όλο αυτο το διάστημα κάναμε τον απολογισμό μας και την αυτοκριτική μας είδαμε τα λάθη μας και τις παραλείψεις μας, απόψε το βράδυ  απο εδώ το Μακρυχώρι στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού μας  η σημερινή σας παρουσία μας δίνει την δυνατότητα να δούμεότι είμαστε  μια ισχυρή ζωντανή ομάδα που έχουμε ως στόχο την περιφρούρηση την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών μας.

Ως Δημοτική αρχή διεκδικήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή έργα και δράσης για το  Δήμο.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας, είμαστε υπερήφανοι για αυτά που πετύχαμε ,ένα έργο που καθημερινά φένεται από τις διαδοχικές δημοπρατήσεις και εγκρίσεις και συμβασιοποιήσεις  που αγγίζουν τον ποσό τον 80.000.000 ευρώ, δεν έχουν όμως το θάρρος και την τόλμη να αναφέρουν ότι τα έργα είναι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Τα βήματα γραφής της διακυβέρνησης στο Δήμο το πρώτο εξάμηνο είναι αποθαρρυντικά, σε κανέναν Δήμο δεν υπάρχουν είδη δυο παραιτήσεις προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων.

Tάξανε τα πάντα στους πάντες υποσχέθηκαν αμέτρητες προσλήψεις και τωρα θα πρέπει να τις υλοποιήσουν.

Είμαστε μια ζωντανή ομάδα παραμένουμε ισχυρή έχουμε μάθει να λειτουργούμε συλλογικά και ομαδικά. Είμαι περήφανος για την συνεργασία και αποτελεσματικότητα όλων σας,είμαι περήφανος που σας έχω γνωρίσει και έχουμε αποκτήσει μεταξύ μας μια χημεία συμπληρώνοντας ο ένας των άλλων και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας μια θητεία και πρέπει να ασκήσουμε μια αποικοδομητική και θεσμική αντιπολιτευση.

Σεβόμαστε την ψήφο των συνδημοτών μας που μας στηρίξανε και δεν θα τους απογοητεύσουμε."

Τυχερός στην κοπή της βασιλόπιτας ο κ. Αδάμος Ντότας.