Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό είχαν οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμπελακίων , Καρίτσας- Στομίου, Μελιβοίας και Σκήτης- Ποταμιάς.
Ενημέρωσαν τον κ. Αγοραστό για το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα καστανοπερίβολα , το ιδιοκτησιακό ένα πρόβλημα διαχρονικό και περίπλοκο για την λύση του οποίου απαιτείται άμεσα η παρέμβαση της πολιτείας.
Η διαιώνιση του πέρα από την αβεβαιότητα που δημιουργεί στους καλλιεργητές έχει μια σειρά από σοβαρές συνέπειες, όπως είναι ο κίνδυνος απένταξης των δικαιούχων από προγράμματα νέων αγροτών και σχεδίων βελτίωσης.
Δημιουργεί επίσης προστριβές και προβλήματα με τις αρμόδιες υπηρεσίες Δ/νση Δασών και Δασαρχείο Λάρισας.
Ο Περιφερειάρχης δήλωσε την στήριξή του και την επιθυμία του να συμβάλλει ενεργά στην εξεύρεση λύσης.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του νέου Συνεταιρισμού Αμπελακίων κ.Ευθύμιος Καζαντζής,ο γραμματέας του συνεταιρισμού και αντιδήμαρχος του Δ.Τεμπών κ.Κώστας Τσεργάς ,το μέλος κ.Νικόλαος Καζατζής ,ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Σκήτης -Ποταμιάς κ.Βαγγέλης Μανίκας ,ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Καρίτσας-Στομίου κ.Ευθύμιος Τριαντάφυλλου ,και ο πρόεδρος του αγροτικού Συνεταιρισμού Μελιβοίας κ.Βαγγέλης Κρανιώτης .