Όλα τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο στις μέρες μας, έχουν μια σειρά από εκπληκτικές δυνατότητες. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούνται πολλές ώρες σε καθημερινή βάση από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Ωστόσο, χρειάζεται να υπάρχει και η απαραίτητη προστασία, την οποία προσφέρουν τα συνοδευτικά αξεσουάρ. Οι θήκες Samsung προφυλάσσουν αποτελεσματικά όλα τα μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρείας.
Η Supcase Ανθεκτική Θήκη Unicorn Beetle Pro Samsung Galaxy S7 – Black είναι μια μοντέρνα θήκη, η οποία έχει κατασκευαστεί από ένα συνδυασμό μαλακού TPU και πολυκαρβονικού πλαστικού (PC). Χάρη σε αυτά τα υλικά είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε σκόνη, πτώσεις στο έδαφος, χτυπήματα και γρατζουνιές.
Η συγκεκριμένη θήκη από την Supcase είναι ειδικά κατασκευασμένη για το Samsung Galaxy S7. Στο μπροστινό μέρος, έχει σχεδιαστεί με ανυψωμένες άκρες, προσφέροντας έτσι επιπλέον προστασία της οθόνης σας από πτώσεις στο έδαφος. Εκτός από αυτό έχει ενσωματωμένο Screen Protector που προστατεύει ιδιαίτερα την οθόνη από γρατζουνιές και χτυπήματα.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα αυτής της θήκης είναι ότι έχει ένα ακόμη περιστρεφόμενο κομμάτι (360ᵒ), το οποίο «κουμπώνει» πάνω στην αρχική θήκη και σας δίνει τη δυνατότητα να την περάσετε στη ζώνη του παντελονιού σας και να το προσαρμόσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Δεν καλύπτει καμία από τις θύρες διασύνδεσης, την κάμερα, το ηχείο ή τις υποδοχές ακουστικών, το φορτιστή, κλπ.
Διαθέτει backstand στο πίσω μέρος για πιο άνετη προβολή βίντεο, ταινιών και φωτογραφιών.