Οι θήκες κινητών κρίνονται απαραίτητες για όλες τις ηλικιακές ομάδες που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και για πολλές ώρες το τηλέφωνό τους, κάνοντας μία σειρά από διεργασίες (επικοινωνία, βίντεο, φωτογραφίες). Με αυτό τον τρόπο αυξάνονται και οι πιθανότητες για φθορές ή χτυπήματα. Οι εταιρείες προσπαθούν να παρέχουν στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχέδια, όσο και σε χρώματα, προκειμένου εκείνοι να επιλέξουν αυτό που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Η Case Smart Look - Huawei P9 Lite Rose Gold είναι μία μοντέρνα θήκη για το HUAWEI P9 LITE, φτιαγμένη από συνθετικό δέρμα που κλείνει με ένα εσωτερικό μαγνήτη. Αγκαλιάζει το κινητό σας στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα, με δερμάτινα τελειώματα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Διαθέτει παράθυρο για να βλέπετε τις κλήσεις σας ή την ώρα. Η έξυπνη κατασκευή της, σας επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να τοποθετήσετε το κινητό σε πλάγια θέση stand, μία βολική εξέλιξη για όσους επιθυμούν να κάνουν μία σειρά από διεργασίες με την άνεση της οριζόντιας οθόνης.