Στην εποχή που ζούμε οι Θήκες Sony Ericsson Xperia αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους αυτούς που θέλουν να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση το τηλέφωνό τους. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί και στην πράξη, με τη χρήση τους μπορείτε να προστατέψετε το αγαπημένο σας τηλέφωνο αποτελεσματικά από χτυπήματα, γρατζουνιές και φθορές. Στη αγορά θα βρείτε πληθώρα επιλογών, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε χρώματα, για να επιλέξετε αυτή ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις.

Η χρήση του κινητού γίνεται πιο εύκολη και φυσικά πιο ασφαλής, όταν αυτό βρίσκεται σε μία θήκη. Το συγκεκριμένο πορτοφόλι - θήκη είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Sony Xperia E5. Επιπλέον, διαθέτει τρεις θήκες για πιστωτικές κάρτες, προσεγμένη ραφή και μαγνητικό κλιπ για ευκολότερη χρήση.

Έτσι, το κινητό σας τηλέφωνο εφαρμόζει άψογα στην εσωτερική θήκη σιλικόνης που διαθέτει το πορτοφόλι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Xperia E5 καθώς αυτό  βρίσκεται στη θήκη, να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της σας δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε και ως βάση στήριξης, ώστε να παρακολουθείτε το υλικό σας ή να εργάζεστε με την επιθυμητή γωνία θέασης χωρίς να το κρατάτε στα χέρια σας.